Зовсім скоро настане Новий 2022 рік, але вже зараз ми готуємося до зустрічі Чорного Водяного Тигра, який буде символом прийдешнього року.

Звичайно, не на останньому місці стоїть питання подарунків, які необхідно вручити близьким. Про це задумалася і американка Казумі Сквіртс, яка ну дуже екстравагантно ощасливила свого хлопця на Різдво.

Новий рік
Новий рік

Оскільки цього року Казумі Сквіртс занадто зайнята для інтиму, вона відвела свого партнера в законний бордель в Неваді, щоб трохи повеселитися.

Про це повідомляє Daily Star.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

24-річна дівчина з Майамі, штат Флорида, знайшла цей досвід настільки позитивним, що сподівається неодмінно повторити.

Будучи сповненою рішучості "спробувати" щось нове, поліаморна зірка OnlyFans планує найняти секс-працівника і для себе.

Кадзумі , у якої 42 900 підписників на її сторінці в Instagram, розповіла: "Я була так зайнята роботою, що відчувала, що йому потрібна додаткове кохання".

"Ми почали обговорювати це, коли поверталися зі зйомок, і я хвилювалась, що він відчуває себе самотнім".

Кадзумі і її хлопець поліаморні і дозволяють один одному спати з іншими
Кадзумі і її хлопець поліаморні і дозволяють один одному спати з іншими

Кадзумі продовжила: "Мій хлопець мене підтримує, і мені іноді здається, що він соромиться. Я так втомилася, я знала, що не хочу більше займатися сексом, тому я підняла цю ідею, щоб дізнатися, що він думає. У нас хороший секс, але я хотіла, щоб він досліджував щось нестандартне."

Оскільки пара вже була у Вегасі, вони зайшли в легальний бордель, де Кадзумі чекала, поки її хлопець "робив свою справу".

Вона згадувала: "Він побачив групу жінок, з яких можна було обирати, і після вибору я заплатила за 30-хвилинне побачення".

Кадзумі Сквіртс та її хлопець
Кадзумі Сквіртс та її хлопець

Кадзумі зазначила: "Він сказав мені, що вона зробила чудову роботу, змусивши його відчувати себе бажаним і сексуальним - це те, на що ми всі заслуговуємо.... Людям не повинно бути соромно за покупку сексу. Багато людей купують його, і більш відкрита розмова може знизити його стигматизацію. Якщо ми чогось хочемо, чому б не заплатити за це з дотриманням етичних норм в легальному борделі?"

Зірка OnlyFans додала: "Це нічим не відрізняється від усього іншого - я вмію готувати, але іноді мені подобається ходити в ресторан. Я знаю, як розважитися, але чому б не купити квитки на подію або подивитися фільм?"

Кадзумі тепер сподівається отримати аналогічний досвід з моделлю-чоловіком і пожартувала: "Можливо, це буде його Різдвяний подарунок мені".

Нагадаємо, що 2022 рік - Чорного водяного Тигра: у скільки українцям обійдеться святкова ялинка.

Раніше ми повідомляли, що Pantone обрав офіційний колір 2022 року: більше жодної сірості і зневіри.