Не так давно відомий тату-салон вплутався в скандал, так як притягли туди живу свиню і зібралися набити їй на все тіло тату. Melovin вирішив підтримати зоозахисників, і виступив проти насильства над тваринами.

Нові stories він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік публікує особисті кадри, а також висловлюється на різні теми.

Цього разу він розповів, що думає про тату-салон, який в спробах пропіаритися вийшли за рамки розумного, і притягли туди живу свиню.

Stories Melovin, фото: Instagram
Stories Melovin, фото: Instagram

Спочатку він зазначив, що не сприймає людей у коментарях, які вирішили підтримати салон. Там була також помічена playmate - артист зазначив, що від неї не очікував такої поведінки, і читати подібні коментарі зовсім неприємно.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Далі Костянтин Бочаров зізнався, що і сам був клієнтом тату-салону, про що тепер шкодує.

Stories Melovin, фото: Instagram
Stories Melovin, фото: Instagram

"Мені тепер соромно, що раніше був вашим клієнтом. Жорстокість стала хайпом, просто пі***ц. ганьба!!! Більше шокував напис цих ідіотів в описі профілю" - почав висловлюватися про ситуацію чоловік.

Stories Melovin, фото: Instagram
Stories Melovin, фото: Instagram

Профіль вже був видалений через скарги, а ось в Одеську філію вже заглянули зоозахисники, розмалювавши вхід червоною фарбою. Вони зазначили, що Київський салон на черзі, і їм потрібно бути готові до такого візиту.

Stories Melovin, фото: Instagram
Stories Melovin, фото: Instagram

Нагадаємо, що кілька днів тому мережа вибухнула негативними коментарями через публікацію салону. Вони поділилися фотографією зі свинею, і заявили, що хочуть встановити рекорд набивши тварині величезне татуювання.

Нагадаємо, що поставили рекорд і хрест на своїй кар'єрі: Київський тату-салон помічений у знущанні над тваринами

Раніше повідомлялося, що у Києві виправдав нелюда-шкуродера Святогора, який отруїв тисячі собак: "Це його думка"

Знай.ua писав, зоозахисники б'ють на сполох: у притулку собаку без лап перетворили на живу приманку