Стрімінговий сервіс HBO "Макс" радує шанувальників Гаррі Поттера своїм прийдешнім випуском, в якому актори чарівного серіалу зустрінуться напередодні Нового року, пише видання zycie.news

9 грудня канал HBO Max опублікував у Твіттері першу фотографію зі зйомок проекту, на якому дорослі Деніел Редкліфф (Гаррі Поттер), Руперт Грінт (Рональд Візлі) і Емма Уотсон (Герміона Грейнджер) сидять в гріффіндорському холі і обговорюють щось.

"Ніби ніколи не йшли", - підписав фото творець спецвипуску. Нагадують, що цей випуск створений спеціально до 20-річчя прем'єри першого фільму про юних чарівників.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Спеціальний випуск буде називатися "Повернення до Хогвартсу" і буде нести в собі дух вечора повернення додому. Однак, як і у випадку з "друзями", це буде розмова акторів, а не художній фільм.

Раніше було оголошено, що в ювілейному епізоді крім головних трьох з'являться Хелена Бонем Картер, Ральф Файнс, Гері Олдман, Імельда Стонтон, Том Фелтон, Бонні Райт, Меттью Льюїс, Еванна Лінч та інші актори.

Прем'єра проекту на HBO Max намічена на 1 січня 2022 року.