Про це він розповів у програмі Karabas.Live з В'ячеславом Матюхіним.

«У мене, як і у всіх, напевно, зараз немає такого, як раніше. Раніше ти сідав записувати альбом, ти відключався від життя, тільки цим займався. На певний час було орендовано студію, треба було встигнути записати. Наразі все по-іншому», - каже він.

Співак уже давно має власну студію. Народилася пісня – і її можна відразу записати. А раніше поява нової пісні була тривалим процесом: «Раз на рік записав одну пісню, наступного року другу. Так за кілька років виходив альбом».

2020 року вийшов новий альбом Гарика Кричевського під назвою «Поїхали».

«Найсвіжіша пісня з нього стала популярною. Вона і дала назву всьому альбому», – каже він.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Працюючи над власними піснями, музикант занурений у свою творчість і зізнається, що не завжди встигає стежити за процесами в українському шоу-бізнесі.

«Я не стежу за ситуацією, але мені здається, що з'являються нові виконавці. Найважливіше – щоб з'являлися молоді імена, у будь-якому жанрі – не обов'язково у шансоні, а й у поп-музиці, у році. Але поки що нас, старих, ніхто не наздогнав. Але я впевнений, що наздоженуть і переженуть молоді. У цьому розвиток, мені здається», - робить висновок він.

Раніше Знай.ua повідомляв, що артист Олексій Большой розповів про особливості стилю чорний шансон, в якому працює.

Також Знай.ua повідомляв, що Gena VITER розповів про свої «три з половиною».