Відомий український телеведучий, мандрівник, зірка популярної передачі "Світ навиворіт" Дмитро Комаров частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїх сторінках в соціальних мережах Instagram і Facebook, де за його життям стежать близько двох мільйонів чоловік.
Зараз він розповів про шахраїв, які не перший раз примудряються використовувати його ім'я, щоб ввести людей в оману і поцупити гроші. Дмитро поділився свіжим прикладом подібного нахабства.

Дмитро Комаров, instagram.com/komarovmir
Дмитро Комаров, instagram.com/komarovmir

"Схема стандартна: в фотошопі домальовують на фотографіях, де у мене в руках телефон або аркуш паперу, якусь інформацію про "розіграші", "подарунки", "безоплатну роздачу грошей" і т.д. все пишу в лапках. Бо безкоштовний сир - у мишоловці. Не буває "шари". Гроші просто так не роздають. Шахраї обманюють людей, використовуючи довіру до відомих персон", - повідомляє він.

Чоловік зробив офіційну заяву, що не має ніякого відношення до подібних махінацій. Тому хоче побороти шахраїв, поширенням про них інформації.

Дмитро Комаров, instagram.com/komarovmir
Дмитро Комаров, instagram.com/komarovmir

"Невже є такі, які ведуться на цей развод?", "Я завжди скаржуся на такі публікації", "Що за народ, ведуться на всяку шнягу. Мені вчора прийшло, що я iPhone 13 виграла, я в ігнор. Безкоштовний сир тільки в мишоловці", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" розкрив таємниці Карпат і готовий показати їх усім: "Незрозуміле ми бачили в горах"

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", тримайся, Дмитро Комаров: українець сів на велосипед і прокрутив педалі 12 тисяч кілометрів - доїхав аж до Португалії

Знай.ua писав, Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" потрапив до рук племені, яке безжально розправилося з іноземцями