Андрій Данилко подякував своїм шанувальникам. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Український актор і співак, композитор, гуморист, який відомий за образом Вєрки Сердючки має величезну армію фанатів. На офіційну Instagram-сторінку Вєрки Сердючки підписано сто вісімдесят три тисячі фоловерів, які лайкають і коментують кожен пост актора.

Андрій Данилко, скріншот: Instagram
Андрій Данилко, скріншот: Instagram

10 грудня Андрій Данилко опублікував відеозапис, в якому він в образі Вєрки Сердючки разом зі своєю незмінною "мамою" приймає квіти від вдячних шанувальників. У своєму пості він зазначив, що був нагороджений "музичною платформою".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Дякую вам за любов, а #музичнаяплатформа - за нагороду!",- повідомив він.

Фолловери опублікували безліч коментарів. Велика частина з них повідомили, що все ще чекають концерти Вєрки Сердючки.

"Як же вас не вистачає на наших сценах і особливо в новорічних фільмах!!! Здоров'я, вам і удачі💋♥️🌹 🌹 🌹"; " Андрію Михайловичу, ви промінь світла в нашому житті, промінь позитиву і гарного настрою,це все ви нам даєте.Дай Бог, вам здоров'я і невичерпного таланту і нових ідей. Любимо!"; "Які можна знайти слова, що б висловити всі почуття і емоції які відчуваєш до улюбленого артиста?",- повідомляють вони.

Нагадаємо, втомився сваритися з Поляковою і тролити Винника? Андрія Данилка засікли з чаркою під ручку з подругою Пугачовою

Як повідомляв "Знай.ua", Андрій Данилко відкинув пропозицію Ольги Полякової зробити це під пісню Вєрки Сердючки: "Відчепіться від мене"

Знай.ua писав, українці порівняли голу Світлану Лободу з Колею Басковим: "Так довго чекала...."