Відома українська актриса, гумористка і зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко зовсім не часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч осіб.

Зовсім недавно вона розповіла, що учасники "Дизель шоу" передали мільйон гривень на допомогу одинадцяти діткам, яким зроблять операції в інституті серцево-судинної хірургії ім. Амосова. У цій же публікації Вікторія зізналася, що вірить в добро, особливо перед Новим Роком. А зараз вона вирішила розбавити атмосферу і опинитися на знімальному майданчику.

Вікторія Булітко, фото: Instagram
Вікторія Булітко, фото: Instagram

"Робота актора з режисером", - написала Вікторія в публікації.

Вона постала в домашньому одязі - в рожевих тапочках і в коротких шортиках і майці з фламінго. В руках вона тримає ніж і атакує повітря з вигуком. В цей же момент починає йти режисер, А Вікторія робить кілька рухів ножем, потім нібито витираючи з нього кров об руку.

Вікторія Булітко, скріншот: Instagram
Вікторія Булітко, скріншот: Instagram

"Дівчина з характером!", "Вікторія як мініатюрна порцелянова іграшка - витончена і жахливо мила", "А ти небезпечна😂", "Віка, не буянь😂", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко зібралася відправити бажання в "космос": "Не переплутавши адресата"

Як повідомляв "Знай.ua", Булітко з "Дизель шоу" показала, в чому святкуватиме Новий Рік Тигра - майже, як Лобода: "1 січня - у всіх будинках"

Знай.ua писав, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко з набитим ротом ледве відбилася від Євгенія Сморигіна: "У кого так?"