У соціальній мережі оприлюднили дуже цікавий пост, який присвячений дочці відомої американської супермоделі, актриси і підприємця Сінді Кроуфорд. Молоду Кайю Гербер можна побачити в образі матері, який був на першій сторінці відомого журналу.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «poepletalk» в Instagram.

"Вау! Кайа Гербер повторила легендарну обкладинку своєї мами Сінді Кроуфорд Нам здається, дуже схоже вийшло! #кайагербер #синдикроуфорд", - підписаний пост в соціальній мережі.

Численні фанати, які просто в захваті від краси Сінді Кроуфорд, не змогли пройти повз такої публікації. Публіка згодна з тим, що дочка знаменитості добре виглядає, однак, багато впевнені, що Кайе Гербер ще дуже далеко до своєї мами.

Популярні новини зараз
Готуємо теплі шкарпетки та кофти: синоптики попередили українців про похолодання після Великодня Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Сінді Кроуфорд
Сінді Кроуфорд

"Маму нікому не перевершити!", "Як копія з Аліка вийшла)", "як на мене, мама красуня звичайно", "Мама крутіше", "мені дуже подобається Кайа але ,вона молоденька просто ще ..немає в ній$...мама, звичайно, для мене Сінді найкрасивіша з усіх знаменитих , в ті роки, моделей", "Сінді звичайно була і є красунею)) а у донечки очі в купу)))", "Доча красуня, але мама космос", "до мами їй дуже далеко!", "Мамі вона програє", "погляд у мами", "у мами красиві очі, у дочки вони занадто близько посаджені", "Сінді не переплюнути))) і не треба нікого повторювати) кожен сам по собі цікавий!", "Маму звичайно важко перещеголяти в красі і сексуальності для мене поки не було моделі привабливіше ніж вона", - залишили думки юзери соцмережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у соціальній мережі показали, як зараз виглядають красуні Голлівуду.