Девід Бекхем ніколи не втрачав можливості продемонструвати свою любов до своєї дружини Вікторії, і вважав, що немає кращого способу зробити це, ніж надіти наряд, натхненний Spice Girls, для святкової фотосесії.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Пара, одружена з 1999 року, вирушила в Instagram в ці вихідні, щоб разом позувати для рідкісного селфі, де Девід висловив своє обожнювання своїй дружині одним неймовірно солодким чином.

Коли вони позували в затишній вітальні, засадженій рослинами і накритим столом для обіду, Девід одягнув Різдвяний джемпер Spice Girls в знак поваги до кар'єри своєї дружини в жіночому оркестрі.

На светрі королівського синього кольору була зображена земна куля, навколо якої тягнувся жовтий прапор Spiceworld, а сам светр був прикрашений білими сніжинками.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Девід і Віторія Бекхем
Девід і Віторія Бекхем

Девід нахабно вказав на свій новий одяг, гордо демонструючи його на камеру, поєднуючи її з парою чорних штанів, білою сорочкою і краваткою під ними.

Тим часом Вікторія влаштувала справжній фурор у власній святковій футболці, прикрасивши її вузькими чорними джинсами і золотим годинником, і зробила знак миру об'єктиву.

Девід підписав знімок: "Ага, я фанат @victoriabeckham @spicegirls, Різдвяні Джемпери вийшли!"

Девід Бекхем
Девід Бекхем

Їх шанувальники і колишні товариші Вікторії по групі, відразу ж звернулися в розділ коментарів, щоб показати свою любов до солодкої парочці, а Емма Бантон написала: "Кращий різдвяний джемпер на світі !!"

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Девід Бекхем зізнався, що користується косметикою дружини.