Наталія Могилевська закликала українок викинути старий халат. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Співачка є однією з найбільш популярних українських знаменитостей. Незважаючи на те, що Могилевська свою концертну діяльність не так активно, вона регулярно бере участь в різноманітних передачах. Також співачка активно веде свою Instagram-сторінку, на яку підписано 1,3 мільйона чоловік.

13 грудня українська співачка опублікувала фотографію в рожевому халаті. У підписі до знімка вона закликала українців викинути свої старі речі.

"Закликаю тебе! Викинь свій старий халат 😑 знаєте золоте правило кожної дівчини? Красиво виглядати потрібно скрізь! Одні доношують вдома старі спортивки, інші зловживають халатами, а ці всі речі вбивають нашу самооцінку", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Фолловери активно почали коментувати пост, відповідаючи на пропозицію Наталії Могилевської.

"Згодна на всі 100% 💖 халат терпіти не можу, виглядати потрібно завжди добре, не залежить вдома ти чи ні"; "Ну так. За наші зарплати тільки й купувати такі костюми.😊!; "Наталя, подаруйте мені такий на Новий рік і я викину свій халат", - зазначають вони.

Нагадавши, Наталія Могилевська розповіла про особливу зустріч: "мріяли все життя". Українська співачка Наталія Могилевська заговорила про знакову зустріч-таке буває тільки раз у житті

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Наталія Могилевська захотіла ввести локдаун: "добровільно, хоча б на 6 годин". Наталія Могилевська висунула несподівану пропозицію

Також " Знай.ІА " писав, Володимир Дантес за спиною у Наді Дорофєєвої куснув зубами іншу жінку: "Кайф". Чоловік співачки Наді Дорофєєвої Володимир Дантес розповів про свій проект, перший сезон якого якраз закінчився, а також здивував несподіваним моментом.

[embed]https://youtu.be/TSlPhl8q5r4[/embed