У соціальній мережі показали дуже цікавий знімок, на якому можна побачити американську співачку, автора пісень, продюсера і актрису Леді Гагу. Вона одягла дуже епатажну сукню, яка відкриває відмінний вид на декольте знаменитості.

Відповідну публікацію розмістили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"Hot контент від Леді Гаги", - підписали фотографію за участю знаменитої співачки.

Потрібно помітити, що Леді Гага зараз перебуває на вершині популярності. Вона відома не тільки як співачка, але і як актриса, яка знялася в гучному фільмі "Будинок Гуччі" з Джаредом Лето.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Леді Гага
Леді Гага

Багато людей, які побачили цю публікацію, не змогли мовчки пройти повз. Знайшлися люди, які побачили в образі співачки дочку Мадонни, і написали про це в коментарях.

Леді Гага
Леді Гага

"диванні критики", "місіс Гуччі", "ви досягнете рівня такої зірки, а потім обговорюйте судді", "Жесть звичайно...", "Після пандемії і маскам знайдуть застосування))", "матуся", "дочка Мадонни", "оладки", "розвал коліс", "а де Hot?", "Сісі роз'їхалися, дуже невдалий наряд", "красуня", - залишили коментарі користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Якщо звернути увагу на сукню зірки, то можна помітити, що одна його частина дуже схожа на захисну маску.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", відома співачка Мадонна показала свою сім'ю.

Нагадаємо, що у соціальній мережі показали Леді Гагу без макіяжу.

Також портал "Znaj" писав, загадковий чоловік Леді Гаги заінтригував весь світ.