Колишній працівник гіганта швидкого харчування залишив користувачів Facebook "травмованими" після того, як поділився фотографією тривожної старої іграшки Рональда Макдональда, яку він виявив у благодійному магазині.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Рональд Макдональд - відоме обличчя мережі швидкого харчування, багато хто згадує його з любов'ю через дитячі свята і ностальгічної реклами, але непристойна знахідка в благодійному магазині викличе у деяких сильне занепокоєння.

Сімейний клоун, який представляє мережу ресторанів швидкого харчування, стурбував одного колишнього співробітника, побачивши клоуна в новому світі.

McDonald's
McDonald's

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Сай Юінг не міг в це повірити, коли виявив в благодійному магазині химерну статуетку Рональда Макдональда, на якій зображений клоун в трусах, з який стерчить картопля фри.

Колишній співробітник пішов на Facebook і поділився своїм нещастям з іншими, які були травмовані знахідками.

McDonald's
McDonald's

"У мене немає слів. За іронією долі, я працював у Mcdonald's в підлітковому віці, і це мене налякало", - написав 41-річний чоловік.

Колишній співробітник фаст-фуду раніше працював у філії Mcdonald's в Свіндоні, Уїлтшир, більше двох десятиліть тому і отримав "вибух" минулого, коли виявив іграшку Рональда в Саутенді, Ессекс.

Він провів день, нишпорячи по благодійних магазинах Саутенда, І сказав, що відвідав їх так багато, що не міг згадати, де саме він їх бачив.

McDonald's
McDonald's

Один користувач Facebook прокоментував це, сказавши, що ця штука "надає абсолютно новий сенс терміну "нездорова їжа"", а інший пожартував, що їм "потрібна терапія, подивившись на неї".

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Колишній співробітник Макдональдс розповів, як завжди отримувати свіжу і гарячу їжу.