Надія Мейхер вдарилася в філософські роздуми про життя. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома співачка, актриса і телеведуча, екс-солістка популярної української жіночої поп-групи "Віагра" Надія Мейхер (Грановська) активна в соціальних мережах і регулярно ділиться різноманітними моментами з життя і роздумами.

Зокрема на її офіційну сторінку підписано 365 тисячі осіб, які активно коментують її фотографії. Іноді вона спілкується зі своєю аудиторією у форматі сторіс.

15 грудня знаменитість опублікувала пост, в якому підняла кілька філософських тем. За словами Надії Мейхер, дуже складно бути собою в сучасному світі, маючи невдалу карму, неправильні установки наявність або відсутність сім'ї.

Популярні новини зараз
ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

" Що ж робити??? Дізнаватися себе! Стежити за собою! Аналізувати себе! Благо є багато можливостей дізнатися і себе і про себе, і про своє призначення. Головне-Шукати! P. S. думки свої нікому не нав'язую, тільки ділюся ... нікого ні до чого не примушую.)) Тільки для тих, хто в резонансі з таким поглядом і цінностями)❤️ ",- повідомила вона.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко надивилася на м'язистого Даніеля Салема і висунула вимогу Арсену Мірзояну: "Пори". Співачка Тоня Матвієнко надивилася на м'язистого телеведучого і актора Даніеля Салема і висунула несподівану вимогу своєму чоловікові Арсену Мірзояну

Як повідомляв портал "Знай.ua", спокуслива Надія Мейхер завела чоловіків одним поглядом: як за часів Віагри. Надія Мейхер завела чоловіків одним поглядом

Також "Знай.ua" писав, Надія Мейхер з новою зачіскою показала, чого варто в свої 39: "для свободи відчуттів". Надія Мейхер знову привернула увагу.39-річна Надія Мейхер одягла сині джинси і чорну сорочку, які підкреслили її бездоганну фігуру.