Арсен Мірзоян похвалився своїм подарунком для Антоніни Матвієнко. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Арсен Мірзоян є одним з найбільш популярних українських виконавців. На Instagram-сторінку популярного співака підписано 49,5 тисячі осіб, з якими він регулярно ділиться різноманітними моментами свого життя. Іноді український співак спілкується з шанувальниками у форматі сторіз.

Останнім часом артист досить активно взявся за свою фізичну форму. Він часто ходить в спортивний зал, А також грає у волейбол. Але найулюбленіший вид активностей для артиста-БІГ. Арсена Мірзоян частенько ділиться зі своїми досягненнями в кросі. Також артист не чужий готування і любить демонструвати страви, які готує як для своєї сім'ї, так і для себе.

15 грудня Арсен Мірзоян опублікував дві фотографії в Instagram: на одній він показав дані трекера, на яких видно що співак Пробіг чотири кілометри. На іншому знімку він показав приготовлену відбивну.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

"Кохана повернулася додому, а я їй наробив битков😘", - повідомив він.

Нагадавши, Тоня Матвієнко надивилася на м'язистого Даніеля Салема і висунула вимогу Арсену Мірзояну: "Пори". Співачка Тоня Матвієнко надивилася на м'язистого телеведучого і актора Даніеля Салема і висунула несподівану вимогу своєму чоловікові Арсену Мірзояну

Як повідомляв портал " Знай.ІА", спокуслива Надія Мейхер завела чоловіків одним поглядом: як за часів Віагри. Надія Мейхер завела чоловіків одним поглядом

Також " Знай.ІА " писав, Надія Мейхер з новою зачіскою показала, чого варто в свої 39: "для свободи відчуттів". Надія Мейхер знову привернула увагу.39-річна Надія Мейхер одягла сині джинси і чорну сорочку, які підкреслили її бездоганну фігуру.