Американський репер Каньє Уест в ніч вівторка, 30 Листопада 2021 року, видалив всі фотографії і Відео зі своєї сторінки в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежили понад 9,7 мільйонів чоловік.

Тепер він не радує шанувальників будь-якими публікаціями, але все ж ділиться деякою інформацією. Наприклад, нещодавно він просив колишню дружину Кім Кардашьян повернутися до нього після офіційного розлучення, а зараз і зовсім зробив непросту заяву - він до кінця наступного року стане бомжем.

Каньє Вест, скріншот відео
Каньє Вест, скріншот відео

Однак причина, звичайно ж, не в тому, що Кім Кардашьян готова роздягнути його до нитки при розлученні. Каньє Вест повністю впевнений в тому, що капіталізм вбиває. Про це він розповів в інтерв'ю художнику Тіно Сегалу, включаючи інформацію про репетицію власного похорону, спілкування з людьми і критику капіталізму.

"Через рік я стану бездомним. Я збираюся перетворити всі свої будинки в церкви. Ми зробимо притулок, і це буде місце, куди може піти кожен. Це буде схоже на комуну художників, там завжди буде їжа", - заявив він.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Каньє Вест, фото: Reddit
Каньє Вест, фото: Reddit

Каньє Вест, фото: Reddit
Каньє Вест, фото: Reddit

Каньє Вест, фото: Reddit
Каньє Вест, фото: Reddit

Каньє Вест, фото: Reddit
Каньє Вест, фото: Reddit

З приводу похорону, виконавець вважає, що кожен художник зобов'язаний провести репетицію власного похорону, щоб згодом люди знали, як це відбувається.

Нагадаємо, обтягнула свою "духовку" і голі груди: Кім Кардашьян показала, чим займається в туалеті з невідомим чоловіком

Як повідомляв "Знай.ua", "Всього лише треба було розлучитися": Кім Кардашьян кардинально змінює професію?

Знай.ua писав, бенкет на весь світ: репер Доктор Дре показав Каньє Весту, як потрібно святкувати розлучення