Про це вона розповіла у новому випуску програми «Прогноз» із ведучою Любов'ю Завальнюк.

«Я вважаю, що найкращий щирий подарунок – це камінь або кристал, тому що не всі камені ростуть у вигляді кристалів. Кристал – це специфічна форма, у нього шість граней та верхівка. Особливість полягає в тому, що кристали завжди вібрують на постійній чистоті. І ця чистота як правило вища за вібраційну чистоту нашого тіла та організму», - розповіла Анастасія Казачок.

Літеотерапевт сказала, що зіпсувати кристал і заподіяти якусь шкоду через камінь або принести якусь порчу, негатив людині практично неможливо. Камені мудріші за нас, вважає вона, вони яскравіші, сильніші і благородніші за людей. Камінь ніколи не завдасть шкоди людині, повідомила вона, він швидше почорніє, розколеться, загубиться або випаде з кільця.

«Кристал для подарунка є безпрограшним варіантом, через камінь завжди можна подарувати щось більше – це енергія, яку несе кристал, і вона допомагатиме людині у певній сфері. Поганими подарунками вважаються колючі, ріжучі предмети, брошки, вилки, ножі або годинник, їх дуже погано дарувати, бо це веде до розриву стосунків. Дуже потрібно бути обережним, коли вам людина дарує подарунки, зроблені своїми руками, бо через саморобні подарунки дуже легко передати енергію людини, яка робила цей подарунок», - резюмувала Анастасія Казачок.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, письменниця Лада Лузіна розповідала, що люди не знають 90% того, чим жили наші предки.

Також Знай.ua писав про те, що таролог Анастасія Казачок розповіла, що таке порча та приворот.