Актриса Хеллі Беррі перетворилася на єгипетську королеву, змусивши фанатів задуматися про свій новий фільм, який був випущений на стрімінгових сервісах минулого місяця.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Хеллі Беррі приголомшує, коли вона одягається як давньоєгипетська цариця Клеопатра, залишаючи фанатам питання, чи дійсно це вона.

55-річна жінка була засліплена, коли вона одяглася в розкішний золотий наряд і поділилася закулісними кадрами.

У 30-секундному кліпі Беррі помічають стилісти і косметологи.

Популярні новини зараз
Українців готують до голодної зими - таролог налякала прогнозом: "Не буде нічого їсти" Нова тактика ТЦК: як українці з правом на відстрочку можуть опинитися на фронті Введення графіків відключень води: "Київводоканал" звернувся до споживачів Дешевше і легше погасити борг: що буде з тими, хто завзято ігнорує комунальні платіжки
Показати ще

Колишня дівчина Бонда відтворює знаменитий темний макіяж очей Клеопатри з вугільними лініями, а також золоті тіні для повік.

Хеллі Беррі
Хеллі Беррі

Беррі виглядала нестаріючою, оскільки на ній було глибоке золоте плаття з глибоким розрізом на ногах і відповідні золоті туфлі на підборах.

Вона завершила образ чорною перукою і сміливими золотими прикрасами.

Актриса "Жінка-кішка" поділилася відео з підписом: "...вона погана".

Беррі також опублікувала знімок разом з Джей Бі, який був одягнений в зелено-золотий спортивний костюм зі сміливими відповідними аксесуарами.

Вона написала: "Коли приїжджає Клео, завжди перемагає Цезар...".

Хеллі Беррі
Хеллі Беррі

Шанувальники поспішили похвалити зірку, але деякі зізналися, що спочатку не впізнали її.

За даними IMDB, в даний час у Беррі є два фільми, які перебувають у стадії постпродакшну, які повинні бути випущені в наступному році.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі повідомили, що Кіану Рівз пройшов повний курс морпіхів.