Зовсім недавно Віра Брежнєва знялася в ролику для Vogue, в якому побувала в двох абсолютно різних, але прекрасних нарядах.

А зараз вона опублікувала відео, в якому показана спроба створити гарний кадр - нічого не вийшло, тому зірка найвідомішого складу "Віагра" почала сміятися. Виконавиця частенько радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 11,8 мільйонів чоловік.

Віра Брежнєва, фото: Instagram
Віра Брежнєва, фото: Instagram

Паралельно цьому, Віра вирішила поспілкуватися з фанатами, які відповіли на її запитання - який у них настрій. Як виявилося, десь половина користувачів не відчуває ніякої радості перед Новим роком через проблеми в житті.

Віра Брежнєва, скріншот: Instagram Stories
Віра Брежнєва, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

- Хочеться ревіти. Чоловік не хоче брати вихідний, буду одна з малюком в НГ.

"Не хоче чи не може? Якщо не хоче - питання ваших відносин. А значить питання до вас обом, не тільки до нього. Але якщо не може (можливо важливо бути в цей день на роботі, може премію дадуть, може підвищення, якщо він для вас намагається) - навіщо псувати настрій собі і йому? В першу чергу вам повинно бути весело самій. А у вас ще й малюк! Тобто ви вже не одна! Придумайте, як ви можете із задоволенням удвох провести час, чим порадувати себе, як розважити!", - пише Віра Брежнєва.

Віра Брежнєва, скріншот: Instagram Stories
Віра Брежнєва, скріншот: Instagram Stories

- Відправила всі гроші шахраям, захворіла собака, як не скласти руки.

"Благаю всіх, особливо перед святами! Не відправляйте нікому гроші! Перевірте сто разів, шахрайство Зараз на вищому рівні! Не буває легких грошей, не слухайте, що ви щось виграли, що вам щось подарують, що у вас раптом різко просять грошей знайомі. Це все зараз вимагає ретельної перевірки. Не бійтеся здатися занудою, не бійтеся образити відмовою! Не бійтеся зберегти своє! Але якщо ви вже це зробили, це досвід, який допоможе вам уникнути помилок надалі", - заявляє виконавиця.

Віра Брежнєва, скріншот: Instagram Stories
Віра Брежнєва, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, хоче назад в "Віагру" або боїться втратити Меладзе? Нестаріюча Віра Брежнєва перетворилася на Еріку Герцег

Як повідомляв "Знай.ua", Віра Брежнєва зізналася, чим для неї закінчився кастинг в "ВІА Гру": знімалася в "полуничці"?

Знай.ua писав, в екстремальній білизні і костюмі, як у Тіни Кароль: кращі образи Віри Брежнєвої в 2021 році