Уряд почав розслідування, щоб допомогти малюкові позбутися звички курити, розпочатої його батьками, але в останній раз Арді Різал був зображений майже невпізнанним.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

Круглолиций малюк, який пихтів 40 сигарет в день, виглядає майже невпізнанним.

Арді Різал з Суматри, Індонезія, жахливо розбився б головою об стіну, якби не курив, але з тих пір він успішно позбувся цієї звички.

Десять років тому про цього хлопця заговорили всі світові заголовки, але після важкого "кислого і запаморочливого" процесу Арді пішов в кращу сторону.

Популярні новини зараз
Київстар піднімає тарифи на 100%: чим це аргументують Кінець дистанційки: МОН планує зміни в освіті Чоловіків почнуть карати за відсутність цього документу: кому треба поквапитись В Україні більше не вимикатимуть світло в деяких регіонах
Показати ще

Хлопчик-курець
Хлопчик-курець

Щоб впоратися з залежністю, уряд зажадав інтенсивної допомоги фахівця, так як його мама Діана боялася, що Арді може заподіяти собі шкоду без прийому нікотину.

Арді сказав CNN в 2017 році: "Мені було важко кинути палити. Якщо я не курю, у мене кислий смак у роті і паморочиться голова".

Але не тільки щоденне викурювання десятків сигарет призвело до того, що Арді відчайдушно потребував зміни способу життя.

Малюк набирав кілограми, заправляючи по три банки жирної згущеного молока в день. З тих пір його дієта була замінена свіжою рибою, фруктами та овочами.

Хлопчик-курець
Хлопчик-курець

Вплив не тільки зробив Арді більш здоровим, але і, в кінцевому підсумку, більш щасливим.

Він додав: "Тепер я щасливий. Я сповнений ентузіазму, і моє тіло здається свіжим".

Арді став курцем в 18 місяців, коли його батько неймовірним чином дав йому одну, і хлопець захопився курінням.

Намагаючись позбутися цієї звички, Арді впав у агресивну лють, з якою його батьки не знали, як впоратися.

Хлопчик-курець
Хлопчик-курець

Коли дні куріння залишилися позаду, Арді змінив одну залежність на іншу і полюбив нездорову їжу, що спонукало його батьків найняти дієтолога.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі повідомили, що в Україні заборонили тютюнові вироби.