Поки залишилося трохи менше тижня до Нового року всі українці складають меню і біжать за продуктами в супермаркети. Тигр, як символ року - це хижак, який дуже любить різноманітність, а особливо - м'ясо.

А що ж на рахунок українських знаменитостей? Так, зірки вже визначилися зі стравами для новорічного столу.

"Традиційно, мені здається. Олів'є ми ріжемо, всі любимо різати. Це і звичай. Тільки я беру туди не ковбасу "докторську", а кладу курочку або індичку. Можна і копчену індичку", – говорить Павло Зібров на каналі "Україна".

Павло Зібров, фото з Instagram
Павло Зібров, фото з Instagram

Фірмовий рецепт олів'є і у співачки Тоні Матвієнко.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Моя старша донька дуже любить, коли я роблю олів'є, у мене там замість ковбаски копчена грудка, замість гороху - кукурузка, у мене там свій рецепт. По-багатому, як вона каже", - розповіла Тоня Матвієнко.

Тоня Матвієнко, фото: Instagram
Тоня Матвієнко, фото: Instagram

Холодець, оселедець під "шубою", мандарини, картопля і м'ясо, фаршировані яйця – основне меню у більшості зірок. Астропсихолог підтверджує, що головні блюдо цього року – всі види м'яса. Для вегетаріанців можна просто овочі, фрукти, горіхи і сири.

"Ми зазвичай готуємо сарму. Це як голубці з виноградного листя. Або плов, або салат з граната. Мама його дуже смачно готує. Там кишмиш, родзинки, гранат. Дуже смачний такий солодкий салат", – говоривши Джамала.

Джамала, фото: Instagram
Джамала, фото: Instagram

У Камалії традиційно на столі качка з чорносливом і яблуками, а DZIDZIO, як і в минулому році, буде робити випічку з різними начинками.

Астропсихолог каже, що на столі не бажано м'ясо диких тварин і м'ясо диких птахів. Не потрібно ставити крупи і різні злаки. А, наприклад, хто любить морепродукти, їх потрібно заховати в салати.

Нагадаємо рецепт журавлинової горілки "від тата" для легкої голови після свята.

Раніше ми повідомляли, що Джамала поділилася найсмішнішими моментами свого життя: купа змій на голові і величезна піца.