У суботу, 25 грудня відбувся грандіозний фінал шоу "Маска" на телеканалі "Україна". Його тріумфатором стала скромна Жирафа.

Також в суперфіналі гіпершоу з'явилася фантастична Винова Краля. Красуня приголомшила глядачів витонченими формами і неймовірно сильним вокалом, але як би зіркові детективи не намагалися розгадати головний секрет VIP-гості їм це не вдалося. Побачивши знайоме обличчя, всі прийшли в шок.

Гранд-фінал другого сезону улюбленого шоу мільйонів "МАСКА" розпочала неперевершена VIP-гостя, довгоочікувана Винова Краля. На відомій сцені героїня продемонструвала неймовірні вокальні дані і зачарувала зовнішнім виглядом. Більш того, вперше учасниці вдалося так вдало заплутати зіркових детективів.

"Це просто ідеальна маска! Але я і не підозрюю, хто це. Скажу просто-маску, маску! - почала скандувати NK / Настя Каменських. – Якщо потрібно озвучити здогади - це може бути Слава Камінська".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Слава Камінська, фото з Instagram
Слава Камінська, фото з Instagram

Оля Полякова до останнього була впевнена, що під маскою Винової Крали ховався чоловік, а щоб остаточно переконатися у своїй версії, артистка звернулася до легендарного експерта Андрія Данилка. Однак навіть він не зміг "розкусити" героїню, тому став звертатися до неї безпосередньо, а почувши жіночий голос, висловив свої припущення:

"Це може бути, як Надя Дорофєєва, так і Слава Камінська, адже в підказках Винова Краля розповіла про дует - вона співала в дуеті, і ця пісня набрала дуже багато переглядів... але там про бубнового короля,тому це не вони"– - розгубився Андрій Данилко в шоу"МАСКА".

Так, стало зрозуміло-пора розкрити головний секрет загадкової персони під чарівною маскою. Серед усіх здогадок детективів жодного разу не прозвучала правильна відповідь, адже в костюмі винною Крали була суперзірка Віра Брежнєва.

"Я вирішила взагалі нічого не говорити для того, щоб детективи навіть і подумати не могли, хто під маскою. Але мені сказали, що Андрій Данилко відгадує всіх, і, чесно кажучи, я боялася, що він назве і моє ім'я"– - прокоментувала Віра Брежнєва в ефірі.

Зірка зізналася - дуже переживала через свій виступ, але знала, на що йде, і рада, що їй вдалося заплутати експертів:

"Я велика шанувальниця шоу "МАСКА" і завжди мріяла взяти участь у ньому. Але поки не одягла цей костюм і не підозрювала, як це складно! Це неймовірна праця! Окрема тема-конспірація! Уявіть, я цілий день перебувала через стіну з Олегом Винником, так що змушена була говорити пошепки"– - поділилася співачка.