Відомий російський телеведучий Леонід Якубович, який запам'ятався пострадянським телеглядачам в шоу «Поле чудес», не часто і дуже неохоче ділитися подробицями особистого життя. Однак його 23-річна дочка Варвара не уникає популярності, і часто публікує фото в соцмережах.

Віднедавна дівчина привернула увагу громадськості своєю епатажною поведінкою та ігноруванням стереотипів. Варвара вперше потрапила в поле зору глядачів на шоу "Секрет на мільйон", тоді про її існування дізналося безліч людей. Кількість пошукових запитів з її ім'ям помітно зросла в Інтернеті.

Користувачі впевнені, що Варя відверта, їй наплювати на модні тенденції, тренди та іншу «мішуру». Дівчина захоплюється фентезі і аніме, масовою культурою і не поспішає створювати з кимось стосунки. Замість цього вона подорожує і розвивається, розважається і дізнається щось нове.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Зовсім недавно вона рвонула в Мексику без супроводу, кинувши все і нікого не попередивши. Проте вже 21 грудня вона написала на своїй сторінці, що Москва в обіймах зими здається їй чудовою.

У Мексиці вона пробула трохи менше місяця, відвідавши основні визначні пам'ятки.

Нагадаємо, Якубович розповів про безцінний подарунок на "Полі чудес": "Це найдорожче...".

Як повідомляв портал " Знай.ua", Костюшкін з "Чай удвох" в ланцюгах напружив м'язи, як Шварценеггер: "віку немає"

Також "Знай.ua" писав, що Ольга Сумська розчулила 86-річною красунею-матусею: "хранителька династії"