Перший місяць 2022 року очікується досить напруженим у питанні геомагнітних коливань. У січні на мешканців Землі «зваляться» одна за одною три магнітних бурі різної потужності. Про це повідомляють астрономічні обсерваторії.

Зокрема, потужні збурення на Сонці, які можуть позначитися на самопочутті людей, очікуються на початку та наприкінці січня. Між ними можливі менш потужні коливання магнітного поля.

Магнітні бурі, фото gettyimages
Магнітні бурі, фото gettyimages

Початок першої магнітної бурі 2022 року припаде на 5, вона триватиме до 7 січня. Коливання будуть середньої інтенсивності.

18 січня очікується слабка магнітна буря з незначними коливаннями.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

20-21 вересня – передбачають сильну магнітну бурю.

Магнітні бурі, фото: pixabay.com
Магнітні бурі, фото: pixabay.com

Варто пам’ятати, що магнітні бурі мають здатність негативно впливати на здоров’я людей. Зокрема, метеочутливі люди можуть скаржитися на загострення хронічних хвороб, головний біль, запаморочення, підвищення артеріального тиску, панічні атаки, різкі зміни настрою, відчуття загальної пригніченості та депресію.

Нагадаємо, перед Новим роком і на Різдво українців накриють магнітні бурі: дати і способи порятунку для метеозалежних

Як повідомляв "Знай.ua", нові ціни на комуналку 2022: у Зеленського показали, які тарифи побачать українці "під ялинкою"

Знай.ua писав, ідеальний спосіб, як розкрити правду про Дідуся Мороза своїм дітям: не тільки не засмутить, але і ощасливить. Вчителька історії з Техасу розповіла, як розкриває своїм дітям правду про те, що Санти-Клауса не існує.