В ногу із зіркою Кардашьян Кайлі Дженнер збирається вітати свою другу дитину в найближчі кілька тижнів, але фанати переконані, що радість вже могла з'явитися на світ.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Шанувальники Кайлі Дженнер переконані, що зірка таємно народила другу дитину з Тревісом Скоттом.

Пустотливі послідовники знаменитої сім'ї помітили потенційну підказку про те, що 24-річна зірка народила дитину. Фанати помітили цю підказку в ролику в соціальних мережах, розміщеному на сторінці Хлої Кардашьян в Instagram.

У короткому кліпі дочка Хлої Тру, дочка Кім Кардашян Чикаго, син Сейнт і дочка Кайлі Стормі переслідують Санта-Клауса на сімейній вечірці напередодні Різдва.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Діти
Діти

Трирічна маленька Стормі була єдиною, хто носив маску, і деякі фанати прийшли на Reddit, щоб поміркувати про причину, по якій Малятко носить маску для обличчя.

Один користувач передбачив: "У моєї дочки була теорія, що Кайлі народила дитину, тому що Стормі-єдина на фото, хто носить маску?!?"

Інша людина прокоментувала: "Я припустив, що це сталося тому, що Кайлі все ще вагітна, і вони не хотіли ризикувати, але також може бути, що вона народила дитину. Справедливе питання. Коли вона повинна була народитися?"

Діти
Діти

Третя людина написала: "Це дуже можливо. Деякий час назад хтось підрахував, і її термін буде 2 січня, тобто буквально наступного тижня".

Крім цього, вона напередодні Різдва вона опублікувала в Instagram фотографію своєї знаменитої мами Кріс Дженнер.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали сестер Кардашьян і Кайлі Дженнер.