Відома українська співачка, переможець пісенного конкурсу «Євробачення», Джамала розповіла про гастрономічні традиції, яких її родина та загалом кримськотатарський народ дотримуються на Новий рік.

Вона поділилася фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де досить часто викладає інформацію з подробицями свого життя. Там за нею стежать понад 885 тисяч осіб.

За її словами, окрасою святкового столу завжди стають страви, приготовані руками її мами.

Скрін, Instagram Джамала
Скрін, Instagram Джамала

«В попередній публікації розповіла про дієти, тож саме час обговорити кримськотатарський святковий стіл. Як правило, всі наші новорічні традиції пов‘язані з їжею. Звісно, ми даруємо подарунки, обіймаємось опівночі та вітаємо одне одного. Але тут я вас не здивую", - впевнена співачка.

Популярні новини зараз
Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Вона також пояснила, що за традицією має бути на її святковому столі.

Скрін, Instagram Джамала
Скрін, Instagram Джамала

Скрін, Instagram Джамала
Скрін, Instagram Джамала

"А мама щороку готує свої коронні страви. Салат — з гранатом, курагою, кишмишем і чорносливом, сарму (з кримськотатарського «загортай») з виноградних листків і торт «Кучерявий Пінчер» на десерт. Три страви, три родзинки нашого столу, окрім всіх олів’є, шуб і бутербродів з ікрою, які ми їмо на Новий рік, як і всі навколо за традицією», - зазначила Джамала.

«Такі гарні страви!», - захоплюються читачі сторінки у коментарях до допису.

Нагадаємо, Джамала поділилася найсмішнішими моментами свого життя: купа змій на голові і величезна піца

Як повідомляв "Знай.ua", Джамала одягла занадто коротке плаття і нарвалася на нерозуміння: "Як вас чоловік так відпустив?"

Знай.ua писав, Джамала відволікла українців від падіння астероїда своїми дітьми: "Не переживайте".