Леся Нікітюк вже п'ять сезонів веде шоу "Хто зверху?" на "Новому каналі" разом з Сергієм Притулою, який знімається в ньому протягом усіх сезонів, починаючи з 2012 року.

Популярна українська телеведуча частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 3,7 мільйонів чоловік. А зараз вона, в конкурсі "Правда чи брехня" розповіла Владу ямі випадковий факт з минулого, щоб він лише сказав - вірить він цьому чи ні.

Леся Нікітюк, фото з власних джерел
Леся Нікітюк, фото з власних джерел

- Я прибирала в готелі разом з Пенелопою Крус. Правда це чи брехня.

"Ні, я думаю, що, якби Том Круз, то можливо, а Пенелопа Крус точно ні. Брехня", - заявив відразу ж Влад Яма.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

- Чому так відразу взяв і сказав. Це що, так неправдиво звучить?

І після цього питання до влади ями, Леся Нікітюк заявила, що цей випадок з життя - правдивий, вона дійсно робила щось подібне, на Каннському кінофестивалі.

Леся Нікітюк, фото з Instagram
Леся Нікітюк, фото з Instagram

"Каннський кінофестиваль, нас поселили тоді в готелі Ritz-Carlton. Це просто розкішний готель, там все дуже дорого і я виходжу зі сніданку, а там такі класні, дорогі сніданки. З срібних чайників чай наливають. Той чай можна наливати ложечками в мішечки, наберу я чай в номер. І тут я йду, стоїть купа людей і виходить Пенелопа. Я дістаю телефон із задньої кишені, де були ці пакетики з чаєм. Випадають ці пакетики з чаєм, Іспанська сором, рука-обличчя. Пенелопа Крус дивиться і починає разом зі мною збирати ці пакетики з чаєм. І у мене просто не піднялася рука попросити її зробити зі мною Селфі", - зізналася Леся Нікітюк.

Нагадаємо, Леся Нікітюк у синцях і без зуба спантеличила українців: "Перетворилася на брудну голодну бомжиху"

Як повідомляв "Знай.ua", Леся Нікітюк показала, як виглядає насправді - в ліжку і без косметики: вранці тільки фільтри рятують

Знай.ua писав, Леся Нікітюк разом з Олею Поляковою віддалася Олександру Пономарьову: "Давай гроші"