У соціальній мережі розмістили дуже скандальну інформацію про Діну Саеву. Стало відомо, що "королеві Тікток" висунули дуже серйозні звинувачення з приводу того, що вона "розвела" людей на шалені гроші.

Відповідну публікацію оприлюднили на сторінці «peopletalk» в Instagraam.

Діна Саєва, скріншот з відео
Діна Саєва, скріншот з відео

"Не відбувся Гів, багатомільйонні борги і досудові розгляди: чому Діну Саєву звинувачують у шахрайстві? Сьогодні в мережі з'явилися новина про те, що блогер Діна Саева «кинула більше 100 спонсорів свого іменного гіва на суму 17 758 620 рублів». Крім того, один з організаторів гіва розповіла, як переводила по кілька десятків мільйонів директору блогера Єгору Кочурову, проте замість розіграшу отримала «погрози від розлючених спонсорів» і борг у розмірі 18 мільйонів. Але чи так це насправді? PEOPLETALK постарався розібратися в ситуації і звернувся за інформацією до іншої сторони конфлікту – Єгору Кочурову і Діні Саевой. Що на свій захист сказала Діна-читай в нашому матеріалі #динасаєва", - підписаний пост в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Аудиторія моментально відреагувала на таку інформацію. І не стала мовчати. Люди почали обурюватися і писати про це в коментарях.

Діна Саєва
Діна Саєва

"Мене більше вражає, коли блогери просять гроші у підписників, нібито у них борги в 10лямов, а на наступний день сторіс з 13 айфоном про! Ось що у людей в голові?", "Пипець...люди які вірять таким інфоциганам, ви на що сподіваєтеся? З одного боку шкода, з одного боку не вистачає зла", - залишили відгуки здивовані юзери соцмережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Гола Діна Саева похвалилася своїм тілом.