Зірці "Чикаго" Кетрін Зете Джонс було трохи більше двадцяти, коли вона намагалася зробити собі ім'я, і знімки часів її розквіту повернулися, залишивши шанувальників безмовними.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Відкриті знімки нижньої білизни голлівудської красуні Кетрін Зети Джонс стали надбанням громадськості, залишивши шанувальників в подиві тим, наскільки гламурно вона виглядала більше трьох десятиліть тому.

52-річна валлійська актриса прославилася, коли отримала визнання у фільмах «Дванадцять друзів Оушена» і «Чикаго».

У знайдених знімках нижньої білизни Кетрін була набагато молодшою, ніж зараз, і тільки починала свою кар'єру в світі акторської майстерності і кіно в 1990-х роках.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Кетрін Зета-Джонс
Кетрін Зета-Джонс

Кетрін, яка знялася в серії приголомшливих знімків нижньої білизни для фотографа Джона Стоддарта, не надто відрізняється від знімків, зроблених в 1992 році.

На зйомках, що пройшли більше 30 років тому, красуня була зображена на камеру, коли їй було всього 23 роки, вона була в чорній білизні, прикрашена коштовностями і драматично причесана.

Зйомка проходила в шикарному готельному номері, деякі знімки робилися на ліжку, а інші знімалися з туалетного столика.

Кетрін Зета-Джонс
Кетрін Зета-Джонс

На одному зі знімків майбутня кінозірка лежала на ліжку на животі з широко розставленими ногами.

На іншому кадрі Кетрін стояла на ліжку в чорній нічній сорочці, тримаючись за груди і тліла на камеру.

Вона носила каблуки, а волосся було об'ємним, нагадуючи Мадонну в молодості.

Фотографія в тонах сепії була неймовірно спекотною і сексуальною, з підкресленими темними відтінками її сукні і волосся, що посилювало атмосферу голлівудського гламуру - те, з чим актриса вже давно асоціюється.

Кетрін Зета-Джонс
Кетрін Зета-Джонс

На іншому знімку 23-річна красуня лежала на ліжку в шовковій нічній сорочці ніжно-рожевого кольору і позувала на камеру, надуваючи губи широко розкритими очима.

Хоча ці знімки були зроблені більше трьох десятиліть тому, Кетрін насправді не сильно відрізняється.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Кетрін Зета-Джонс показала свого тата.