У соціальній мережі показали, як зараз виглядає знаменита оскароносна американська зірка, продюсер, популярна актриса Джулія Роберстс. Актрису помітили на вулиці в сірому строгому костюмі з чоловіком.

Відповідну публікацію розмістили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"Джулія Робертс на зйомках фільму "Квиток в рай" в Австралії як тобі образ актриси?",- підписаний знімок в соціальній мережі.

Ні для кого не секрет, що така актриса як Джулія Робертс має сотні мільйонів фанатів по всьому світу. Вона досягла неймовірних висот і отримала такі нагороди, як «Золотий глобус», «Оскар» і «Кращу жіночу роль другого плану».

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Джулія Робертс
Джулія Робертс

Дуже багато людей, які стежать за творчістю своєї улюблениці, вважають, що вона – найкраща. Однак знайшлися і ті люди, які вважають, що вік не прикрашає Джулію. Користувачі соцмережі не пройшли повз даної публікації і залишили свої відгуки під знімком.

Джулія Робертс
Джулія Робертс

"Господи, час не щадить навіть красунь", "вкрай невдале фото", "Ну пакет нічого так", "Крута вона ноги прям гармата", "коли якийсь відома людина погано виходить на фото, всі кричать, що фото невдале. Просто вони теж неідеальні, потрібно це визнати", - залишили свої думки юзери соціальної мережі під знімком легендарної актриси.

Коментарі на пост зі страуіци "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі страуіци "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що Джулія Робертс розповіла про свої страхи.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Джулія Робертс показала себе в рожевому купальнику.