Стало відомо, на студії "Мосфільм" відновили квартиру Наді Шевельової з кінофільму "Іронія долі". Кожен бажаючий може прийти, і відчути себе героєм легендарної картини.

Новий ролик з'явився в соціальній мережі TikTok, користувачка якої вирішила відчути себе героїнею фільму.

На вході відразу можна помітити, що все виглядає рівно так само, як і у фільмі. Більш того, навіть накритий святковий стіл.

У ванній можна знайти справжнє пальто Іполита, в якому він мився, і навіть приміряти, якщо захочете, що жінка і зробила. Особливої уваги потребує ялинка, яка передає ту саму атмосферу Нового року минулих років, зі старими іграшками.

@kuzminatravel

#ирониясудьбы #ирониясудьбыилислёгкимпаром #новыйгод2022 #новогоднеенастроение #локациимосква #мосфильм #деливериклаб #новогоднийстол

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще
♬ Я спросил у ясеня, где моя любимая - Микаэл Таривердиев & Сергей Никитин

"Нас годували стравами, які були на новорічному столі у фільмі. Пограла на Надіній гітарі. Це був справжній новорічний подарунок" - пише жінка під роликом. На відео видно, наскільки точно передані всі деталі, і якщо ви шанувальник даного фільму, і є можливість відвідати цей музей - зробіть це обов'язково.

Примітно, що відтворили дану декорацію не назавжди, і як тільки знадобиться, на її місці буде побудована інша, так як павільйони постійно завантажені. Всі меблі передадуть назад в музей, де вона і була.

У коментарях користувачі почали писати, що думають про це:

"Дивишся цей фільм і занурюєшся в дитинство . Згадуєш суєту мами на кухні, запах мандарин 🍊 і безробітне дитинство 😢";

"Завжди плачу коли дивлюся, тому що тоді ми були щасливі, в тому далекому минулому, а зараз як в страшному сні живемо, не знаємо що нам ще";

"Дощик на ялинці, як у старі часи.... 🥰";

"До глибини душі. Аж защемило все всередині. Ялинка, дитинство...";

"Я вам трішки заздрю!!!😁класно👍я б теж із задоволенням там побувала!хоч за вас порадію☺";

"З цим фільмом у всіх стільки своїх глибоких і пам'ятних спогадів".

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Нагадаємо, що мандарини, "Іронія долі" і салюти: від яких традицій з СРСР потрібно відмовитися в Новий рік і чому

Також, що не можна дарувати на Новий Рік? Топ поганих презентів за версією українців

Раніше повідомлялося, що помер Андрій Мягков з "Іронії долі" і "службового роману". Андрій Мягков помер у віці 82 років.