Відомий російський актор і зірка популярного серіалу "Інтерни" Іван Охлобистін розкрив, як дівчині перевірити потенційного нареченого.
Відео з одного з його інтерв'ю поділилися в ТікТок на акаунті "olushkav6".
Так, Іван Охлобистін розповів, як дівчині можна перевірити свого коханого. Цьому лайфхаку він вчить своїх дітей, тому вирішив поділитися і з більш широкою аудиторією.
Актор зазначає що потрібно знайти відповідний момент, коли буде хвилина одкровення. Саме тоді потрібно задати своєму партнерові всього одне питання. Реакція на нього відразу ж покаже, чи серйозно він налаштований чи ні.

Іван Охлобистін, скрін з відео
Іван Охлобистін, скрін з відео

"Дівчата, завжди перевіряйте женихів. У хвилину одкровення, а вона обов'язково настане, коли ось хвилина довіри, ви загляньте йому в очі і скажіть: "Коханий, я готова народити тобі десять дітей". І якщо побачите якесь коливання - це не ваш рівень", - зазначив Іван Охлобистин.

Якщо ж вам не сподобалася реакція вашого коханого на це питання, Іван Охлобистін радить не продовжувати далі відносини.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще