На сторінці відомої української співачки Тіни Кароль в "Тікток" з'явилося нове повідомлення, присвячене святкуванню Нового року. У ньому виконавиця намагається записати привітання для своїх фанатів.

"Оновлення захоплення в 2022 році!",- підписали відео його автори.

"З Новим роком я вас вітаю, дорогі тіктокерці... ні, дорогі тіктокери... З Новим роком я вас вітаю, дорогі тіктокери... вони ж – підписники в «Тіктоку». Бажаю вам щастя, здоров'я, сійся-родися, жито-пшениця, і всяка пашниця. Ну то що? Ну, всіх з Новим Роком, та-дам!", - видала привітання зірка української естради.

@tinakarol

Обновления восторга в 2022 году! #тинакароль #новыйгод #шиншилла

♬ Шиншила - Тина Кароль

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

"Коли тебе змушують вітати якихось незнайомих тобі родичів зі святами Бі лайк", "Тіктокерці. Тінаааа, найкраща просто. ОбАжаем", "Тіктокерець наш, З Новим роком!", "З Новим роком, наша улюблена і найдорожча Тіна, нехай 2022 буде такий же продуктивний, творчий, сповнений радісних моментів!", - пишуть її шанувальники під роликом.

"Не приємно, завчено і зарозуміло", "Моргніть, якщо вас змушують знімати Тіктоки", - відповіли на це Передплатники.

Тіна Кароль, фото з Instagram
Тіна Кароль, фото з Instagram

Нагадаємо, що Тіна Кароль "наплювала" на дієту і об'їлася сотнями калорій на ніч.

Раніше ми повідомляли, що Тіна Кароль погодилася пройти голою на публіці, її Лисий друг задоволений.

Крім того, Тіна Кароль рилася в смітнику через гроші, Володимир Дантес підтримав: "Могла дозволити собі таке". Тіна Кароль таки змусила роти присутніх розкритися в німому подиві.