Луїсана Лопілато прославилася завдяки ролі в телесеріалі під назвою "Буремний шлях", в якому вона зіграла Мію Колуччі в 2002-2003 роках.

Знаменита аргентинська актриса, співачка і фотомодель часто радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,7 мільйонів чоловік. І зовсім недавно, перед Новим роком, вона поділилася солничными знімками в коротких шортах і з голеньким животиком, демонструючи пишні груди під купальником.

Публікація Луїсани Лопілато, скріншот: Instagram
Публікація Луїсани Лопілато, скріншот: Instagram

"Нехай почнеться зворотний відлік до Нового року! 🎉 Бажаю вам всім любові і надії💓", - написала Луїсана в публікації.

Вона стоїть на веранді великого будинку, посеред дня, в джинсових шортах, в легкій смугастій сорочці, в кепці і з жовтим купальником, який обжимає її форми. Фотографії зібрали понад 200 тисяч лайків за кілька днів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Луїсана Лопілато, фото: Instagram
Луїсана Лопілато, фото: Instagram

"Прекрасна принцеса", "Як завжди, нехай 2022 рік стане найкращим роком для всіх❤", "Найкрасивіша в світі! Щасливого року!", "Я бажаю вам всього найкращого в цьому новому році", "Так, з нетерпінням чекаю нового, більш щасливого Нового року. Вітаю вас і вашу божественну сім'ю", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Мія з серіалу "Буремний шлях" сховалася з чоловіком під ялинкою: "Красунька"

Як повідомляв "Знай.ua", Мія з серіалу "Буремний шлях" перетворилася на Снігуроньку, щоб виконати будь-яке бажання: "Вже загадали?"

Знай.ua писав, Мія з серіалу "Буремний шлях" показала, як виглядає вранці без косметики, 20 років пропали: "Як ти..."