Фанати саги про Гаррі Поттера звернули увагу на помилку в новому фільмі "Гаррі Поттер, 20-а річниця: повернення в Хогвартс", пише 7news.

Warner Bros. довелося виступити із заявою після того, як фанати Гаррі Поттера помітили серйозну помилку спецвипуску: під час уривка, в якому актриса Емма Уотсон розповідала про свої дитячі спогади про Гаррі Поттера, на екрані з'явилося зображення.

Воно повинно було показати Емму Уотсон в дитинстві, але насправді Стара фотографія належала зовсім іншій актрисі. Уважні глядачі помітили, що на кадрі замість цього була відображена американська актриса Емма Робертс.

"Я знав, що щось пішло не так, lmao!!! Як це сталося?", - розмірковує один чоловік.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Це не Емма Уотсон», - твітував інший фанат.

У своїй заяві Warner Bros. заявила Entertainment Weekly: "Шановні фанати Гаррі Поттера! Ви звернули нашу увагу на помилку редагування фотографії з неправильним маркуванням. Скоро вийде нова версія".

Крім того, з'ясувалося, що Емма Уотсон була закохана в Тома Фелтона, який грав Драко Малфоя.

За її словами, на початку зйомок їх попросили намалювати, як виглядав Бог.

"Том намалював на скейтборді дівчину з кепкою задом наперед, і я просто не знаю, як це сказати, але я просто закохалася в нього», - поділилася актриса.

"Раніше я приходила кожен день і шукала його номер в аркуші викликів, він був номером сім, і, якщо його ім'я значилося в аркуші викликів, це був дуже хвилюючий день. Він був на три роки старший за мене, тому для нього я була як молодша сестра», - згадувала Емма.

Драко
Драко

"Я дуже захищав її. У мене завжди була слабкість до неї, і це триває донині», - розповів 34-річний Том.

Хоча пара була дуже близька, вони стверджують, що нічого романтичного ніколи між ними не було.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що власник книги про Гаррі Поттера раптово став мільйонером.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Деніел Редкліфф зробив раптове визнання.

Крім того, "навіть записку з визнанням написав": зірка "Гаррі Поттера" відшила Деніела Редкліффа.