Американська співачка Майлі Сайрус потрапила в максимально незручне становище на новорічній вечірці через топ, що злетів з її грудей.

Інцидент стався зі співачкою на святковій вечірці "Miley's New Years Eve Party", який транслювався на американському телеканалі NBC.

Майлі Сайрус
Майлі Сайрус

У новорічну ніч, після бою курантів, під час її виконання пісні "Party In The USА", шикарний сріблястий топ, в якому вона з'явилася на сцену, буквально вирішив втекти від своєї господині. Бретельки, що тримали маленьку річ, обірвалися і змусили Майлі бігти зі сцени за лаштунки, поки її група і бек-вокалісти продовжували виступ. І через декілька секунд вона повернулася на сцену в яскраво-червоному піджаку, накинутому на голе тіло.

Майлі Сайрус
Майлі Сайрус

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Показати ще

"Зараз всі дивляться на мене, а це найбільший одяг, який я носила на сцені, – пожартувала співачка, повернувшись до публіки.

Раніше ми писали про те, що майже гола Майлі Сайрус показала, що не любить носити трусики: "Мрія далекобійника"

Нагадаємо, що 44-річна Джолін Діас ходить на побачення разом з дочкою, хлопці не помічають підміни: "Ми зробимо це знову"

Як повідомляв Знай.uа, Інстасамка одяглася в пір'я і зробила "бойовий розфарбування": "Руда мавпа, на індичку схожа"

Також портал Знай.uа писав, перший інтим в школі? Alyona Alyona, Melovin і Джонні Депп зробили пікантні зізнання