Легендарний телевізійний шеф-кухар Гордон Рамзі не стримався, коли поділився своїми думками про хлопця своєї дочки Меган Байроне. Одного разу він навіть розбив їх побачення.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Гордон Рамзі міг бути сумно відомий тим, що підсмажував безглуздих кухарів в "Кошмарах на кухні", але це не завадило йому жорстоко накинутися на хлопця своєї дочки.

Знаменитий шеф-кухар поділився своїми відвертими думками про тимчасового хлопця своєї дочки Меган Байрона на шоу Келлі Кларксон в середу (5 січня).

У сценах, які могли з'явитися прямо з епізоду його телешоу "Пекельна кухня", дикун Гордон підсмажував кавалера Меган Байрона.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коли його запитали, як він справляється з побаченнями дочок, він відповів: "Іноді я такий неслухняний. Я просто хочу, щоб про дівчаток дбали, і щоб вони дбали один про одного".

Гордон Рамзі
Гордон Рамзі

Визнавши, що він турбувався про своїх дівчат, він продовжував пояснювати, що він «зробив щось дійсно погане», коли 23-річна Меган знову почала зустрічатися зі своїм колишнім хлопцем Байроном.

Гордон сказав: "З самого початку він був в порядку", перш ніж описати його як "трохи мокрого".

Він додав: "Ви хочете, щоб чоловік зустрічався з вашою дочкою, а він був трохи жалюгідним".

Розкритикувавши відгук Гордона, ведуча шоу Келлі пожартувала: "Байрон десь пісяє в штани".

Гордон наполягав: "Я вб'ю цього маленького [писк]".

Далі він розповів, як перервав побачення дочки, отримавши телефонний номер Байрона.

Гордон тактично попросив свою молодшу дочку, дати йому номер телефону Байрона.

Гордон Рамзі
Гордон Рамзі

Він сказав: "Вона дала мені його і сказала: "Тато, нічого не роби", а я сказав: "Ні, просто дай мені. Якщо щось піде не так, мені потрібен його номер на моєму телефоні. Отже, я чекав, щоб побачити, коли вони разом вечеряли, і надіслав йому FaceTime".

Кухар розповів, що Байрона "трясло", коли він відповів на дзвінок.

Виявляється, Меган вирішила знехтувати батьківською витівкою і перервала розмову.

Гордон сказав, що це було "так грубо", і що він був у процесі "правильної бесіди" з цим хлопцем.

Нагадаємо, що Гордон Рамзі показав, як правильно розбивати яйця.