Відомий український актор, гуморист, телеведучий, шоумен, а також чоловік Катерини Осадчої Юрій Горбунов продовжує активно вести свою сторінку в мережі Instagram, де у нього вже цілий мільйон підписників. Цього разу телеведучий вирішив поділитися знімками зі своїм синочком Іваном на відпочинку, біля шикарного мотоцикла.

Телеведучий поки ще думає, чи не зарано його Івану сідати за кермо такого залізного монстра.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Юрія Горбунова в мережі Instagram.

Публікація Юрія Горбунова, скріншот: Instagram
Публікація Юрія Горбунова, скріншот: Instagram

"Хто тобі тато сказав, що мені рано???", - пише під фото Юрій Горбунов.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На свіжому знімку можна побачити, що Юрій Горбунов вирішив сфотографувати свого хлопчика на фоні мотоцикла. А цей транспортний засіб не простий, а з справжнісіньким прапором США, а також з дуже високою спинкою, такі мотоцикли можна зустріти на виставках або під великими і грізнимий байкерами.

Віддані шанувальники Юрія Горбунова почали активно залишати лайки, а також коментувати знімок, залишаючи безліч компліментів синочку артиста Івану Горбунову. Ось, що пишуть люди під фото: "Маленький Юрко", "Примарний гонщик", "Хлопчаки вони такі".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Юрій Горбунов і Катя Осадча так готувалися до Різдва, що аж впріли - зате щасливі: "Вічне кохання".

Як повідомляв Знай.uа, Влад Яма затягнув дружину і сина в мертве місто, тільки каміння і трава - "заворожує".

Знай.uа писав, Вова Остапчук здався з набряклим обличчям після новорічної вечірки: "Ось що значить по райдеру Полякової поїсти".