Стало відомо про те, що російський актор, який зник у Казахстані, Ілля Глинников вперше за довгий час вийшов на зв'язок. Сам він зазначив, що цю поїздку точно запам'ятає надовго.

Телеведучий і актор Ілля Глинников, який опинився в Казахстані в розпал державного перевороту, в один момент просто перестав виходити на зв'язок. Шанувальники почали переживати, що з ним могло щось там трапитися.

Через кілька днів він все ж з'явився, і розповів про свої враження від поїздки, яку неможливо забути.

"Слава Богу, долетіли. У нас радість була, що нас в Оренбург привезуть, а те, що ми прилетіли в Москву, – це диво", – розповідає чоловік.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Справа в тому, що в Казахстані він був у відпустці, і в один момент опинився без зв'язку, і не міг зв'язатися навіть з близькими. Відомо, що актор у складі групи відвідав пік Хрищатого (Йошкар-Ола) на висоті 3950 метрів, коли в Казахстані вирували протести.

"Переживати не довелося, у нас команда позитивна, все з почуттям гумору. Якщо серйозно дивитися на ситуацію, то сміятися нема над чим, а так досить-таки все легко, супер" - продовжив розповідь чоловік.

Прибув в країні чоловік 2 січня, якраз в той день, коли там почалися протести. До 7 січня все було добре, але, потім він просто пропав, і навіть родичі не знали, де він зараз знаходиться.

Через 2 дні, 9 січня Ілля Глинников знайшовся. Він був серед ста туристів, яких до Москви доставили літаком ВКС Росії. На щастя, все закінчилося благополучно, і ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що силовики в Казахстані почали зачистку протестувальників: повідомляють про застрелену 4-річну дитину

Раніше повідомлялося, що Казахстан після перевороту: в Алма-Ати оголосили день жалоби, самогубство начальника поліції і кадри затримань

Також, протести в Казахстані: мітингувальники підпалили будівлю президента, еліта вилетіла з країни приватними рейсами