Популярна російська акторка, зірка серіалу "Універ" Анна Хилькевич, яка нещодавно стала мемом, осоромившись на прес-конференції Володимира Путіна і стала мемом, вирішила поділитися зі своїми підписниками доволі цікавими кадрами з відпустки.

Відомо, що Анна відпочиває в провінції Ла-Альтаграсія, яка розташована на південно-східному узбережжі Домініканської Республіки - в Пунта Кані.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анни Хилькевич в мережі Instagram.

Анна Хилькевич, фото: Instagram
Анна Хилькевич, фото: Instagram

"З таким вітром вранці тут можна багато ігор придумати. Завтра перебиратимемося на іншу частину острова, подивимося що там. Коментарі всі читаю, дякую за рекомендації. Але наступного разу заздалегідь питатиму вас", - пише Ганна Хилькевич.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також відома акторка прикріпила до свіжої публікації не тільки відповідь для відданих шанувальників, але і кілька знімків, а також ще й коротке відео.

На кадрах можна побачити, що сильний вітер трохи вніс корективи в її відпочинок на шикарному пляжі з дітьми, а ось її солом'яний капелюшок просто полетів і можна сказати, що вітер "дав їй по обличчю". Весело і креативно.

Анна Хилькевич, фото: Instagram
Анна Хилькевич, фото: Instagram

Раніше повідомляли, зірка серіалу "Універ" Стас Ярушин розповів, як опинився в одному ліжку з колегою по майданчику: "Там заворушилося".

Як повідомляв Знай.uа, "Ноги горять": зірка "Універу" Анна Хилькевич зізналася, навіщо регулярно лежить на цвяхах.

Знай.uа писав, зірка "Універу" Анна Хилькевич продемонструвала струнку фігуру в леопардових лосинах: "У тебе така...".