Стало відомо про те, що блогерка подала в суд на виробника секс-іграшок. Справа в тому, що вони створили ляльку по її образу, звичайно ж без згоди самої жінка.

Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальних мережах. Шанувальники почали надсилати дівчині знімок ляльки для утіх. Вони не тільки схожі зовні, виробники ще й вирішили дати іграшці справжнє ім'я жінки, тому сказати, що це просто збіг - вже не вийде.

Яель Аріс, фото: вільне джерело
Яель Аріс, фото: вільне джерело

Справжня Яель дозволу на таке, звичайно, не давала. А для реклами китайський виробник і зовсім використовує фоточки самої ізраїльтянки.

Таке поклоніння її творчості дівчина не оцінила, і відразу ж вирішила відправитися в суд, щоб відстояти свої права. Варто відзначити, що сама іграшка задоволення не з дешевих, і з урахуванням знижки за неї просять близько 47 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Я не маю нічого проти інтимних товарів, проблема в тому, що компанія ніяк не повідомила мене про свої плани. Я не хочу приймати прибуток з продажу ляльки, моя мета-прибрати її з полиць магазинів, я витягла головний урок, що стосується конфіденційності. Будьте обережні, публікуючи свої фото в соцмережах!"- каже блогерка про даний інцидент.

А чи вийде у неї домогтися від виробника іграшок того, щоб іграшка була знята з продажу - покаже лише час. Також, невідомо яку компенсацію за моральну шкоду вона планує запросити.

Нагадаємо, що репер Дрейк залив у презерватив гострий соус, щоб дівчина не вкрала сперму: хотіла завагітніти, а отримала інтимні опіки

Раніше повідомлялося, що в книгах для дітей помітили російську пропаганду-читали малюки від 2 років і 10-класники: яка література тепер під забороною

Також, Кличко змінив табличку на північному мосту через два роки після перейменування