Приголомшлива супермодель Хайді Клум виглядала зовсім не так, як зазвичай в недавній історії в Instagram, коли вона продемонструвала локони рожевого кольору.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Хайді Клум засліпила шанувальників, коли вона вийшла в соціальні мережі, демонструючи абсолютно новий образ.

48-річна супермодель привернула увагу, вибравши яскраво-фіолетове волосся з тонкою короткою чубчиком.

У тизері Хайді підняла свій телефон, щоб зафіксувати трансформацію, і навіть скуйовдила свої локони, щоб довести своїм підписникам, що це було реально.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Хайді Клум
Хайді Клум

Німецько-американська зірка виглядала так, ніби готувалася до гламурного заходу - вона могла похвалитися повним макіяжем, який включав темні тіні для повік, довгі розвіваються вії і контурне покриття.

Сидячи в перукарському кріслі, зірка подіумів виглядала нестаріючою, надівши повсякденний яскраво-зелений спортивний костюм з капюшоном.

Тим часом телезірка поділилася своєю новою музичною пригодою зі Снуп Доггом.

Зірка "Наступної топ-моделі Німеччини" вирішила почати кар'єру співачки після того, як знялася в програмі пошуку талантів.

Хайді сказала: "Вам не потрібно двічі просити мене заспівати що-небудь на сцені", додавши: "Я великий шанувальник Снуп Догга".

Хайді Клум
Хайді Клум

Є відомості про те, що вони добре знали один одного.

Зірка пояснила: "Я знаю Снупа, тому що бачила його на вулиці і жила в Лос-Анджелесі".

Тому Хайді вирішила просто "зателефонувати йому і запитати прямо".

Нагадаємо, що у мережі показали новий клин Снуп Догга і Хайді Клум.