Микита Добринін - головний герой 9 сезону шоу "Холостяк" в 2019 році. У фіналі він вибрав Дарію Квіткову, на якій незабаром одружився, зараз пара виховує сина Лева, який народився влітку 2021.

Однак в житті зразкового сім'янина бувають всякі "казуси", особливо на парубочих вечорах. Про один з таких Добринін розповів в ефірі шоу "Хто зверху". На конкурсі "Правда/брехня" йому належало змагатися зі Славою Камінською.

Слава Камінська, фото Знай.uа
Слава Камінська, фото Знай.uа

"Все було просто: одного разу у нас був парубочий вечір і після цього парубочого вечора я прокинувся на матраці посеред озера",- поділився Влад Вакулович (справжнє ім'я Микити).

Капітан чоловічої команди Сергій Притула зазначив, що це був крутий парубочий вечір і напевно поруч була русалка в шоці. А ось Камінська нагадала, що Микита не п'є і веде здоровий спосіб життя, тому це ніяк не може бути правдою.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Добринін підняв табличку з написом "брехня".

Після цього Слава послала йому поцілунок і Добринін, як справжній джентльмен спустив за ручку співачку з платформи.

"Красивий, ЗСЖ-ник ще й одружений, тьху на тебе" - пробурмотіла Камінська.

А ось Леся Нікітюк помітила:

"Та всі знають, що ти ведеш здоровий спосіб життя, за це тебе ненавидять. Молодець, красунчик".

Нагадаємо, що Даша Квіткова похвалилася сумнівним рекордом Микити Добриніна: "2 хвилини".

Раніше ми повідомляли, що переможниця "Холостяка" Даша Квіткова показала, як виріс синулька від Микити Добриніна.