Стало відомо про те, як Олександр Педан вирішив відправитися на відпочинок в Домінікану. Туди вони полетіли з дружиною, а дітей залишили вдома, щоб ті вчилися.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram і TiKTok.

На початку ролика він стоїть поруч зі своєю дочкою Лерой, і вони сповіщають, що летять скоро в Домінікану, але, вже на наступному кадрі він один на пляжі. Дочку було прийнято залишити вдома, так як їй потрібно готуватися до ЗНО.

"З дружиною вирішили полетіти на Домінікану, тому що останнім часом не встигали відпочити і побути саме удвох, а це дуже необхідно для сімейного життя. Нарешті зважилися після народження Маріка виїхати десь далеко і досить-таки надовго. Полетіли на 10 ночей, тому що після трансатлантичного перельоту досить довга адаптація, тижня буде мало" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Погода там, як зазначає чоловік, дуже комфортна, і єдине що може приносити дискомфорт - постійні хвилі, і спокійного моря тут точно чекати не варто.

@pedanmozhet

Вот такой концовки никто не ожидал😂 а вы как там? сдаёте в этом году экзамен? #рек #fup #пранк #зно

♬ Jr Stit x bruno mars x adele - Margaux_lbt

Цей курорт фактично є Єгиптом для американців, і туристів величезна кількість.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"А Лера така вдома прогулює😂";

"😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂Бідна Лера";

"Батя року";

"Мені самій наступного року до ЗНО готуватися, щиро співчуваю тим хто його здає, Бог вам на допомогу (навіть якщо ви не віруючі) і удачі";

"Бідна я🥲".

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Нагадаємо, що друг Сергія Притули Олександр Педан зізнався, як потрапив на телебачення

Раніше повідомлялося, що дочь Олександра Педана закотила татові істерику через "нічого надіти" , і це при повному гардеробі

Також, дочку Олександра Педана заманюють подалі від Михайла Поплавського