Суддя британського шоу талантів Аманда Холден може незабаром відновити свою співочу кар'єру. Вона показала себе в дуже гарячому образі біля гаража виконуючи роль співачки.

Відповідну публікацію розмістили на порталі "Daily Star"

Аманда Холден позбавила шанувальників дару мови в суботу, коли вона запалювала під хіт Селін Діон It's All Coming Back To Me Now в парі шкіряних чобіт до стегна.

Білява красуня, 50 років, продемонструвала верхню частину своїх підтягнутих стегон для пікантного танцювального номера, в якому Аманда одягла крихітний чорний купальник і скуйовдила волосся.

Аманда Холден
Аманда Холден

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У зухвалому кліпі TikTok Аманду вперше можна було побачити в пухнастому сірому халаті з парою темних тіней на очах, а її світлі локони заховані під ніжно-рожевою шапочкою з помпонами.

Вона стояла в своєму гаражі в оточенні картонних коробок, велосипедів і холодильника, коли двері повільно піднялася, відкриваючи знайому фігуру.

Аманда Холден
Аманда Холден

Поки суддя "Британія шукає таланти" Аманда синхронізувала губи з ручкою пилососа, вона поступово зняла свій вільний одяг, щоб показати приголомшливий наряд під нею, залишивши фанатів в розділі коментарів, обмахуються віялом, коли вона нахилилася вперед, щоб збити волосся назад.

Її світле волосся гладко спадало на плечі, а Аманда виглядала як завжди гламурно в спекотному кліпі.

Аманда Холден
Аманда Холден

Розмістивши пікантний кліп в Instagram, Аманда пояснила: "Моя версія гаражної музики - звичайна субота!" з плачучим смайликом.

Вона пояснила, що її чоловік Кріс Хьюз керував дверима гаража з пульта, а знаменитий візажист Крістіан Вермаак нафарбував її з цієї нагоди і допоміг з вітряною машиною.

Нагадаємо, що Емма Уотсон зачарувала публіку своїм жіночним виглядом.