Відома російська співачка Вікторія Дайнеко через чотири роки після розлучення подала в суд на свого екс-чоловіка. Розлучення пари було скандальним, але потім пристрасті між Дайнеко і Клейманом потроху вляглися.

Так, стало відомо, що 11 січня співачка подала позов до колишнього чоловіка і батька своєї єдиної дочки Дмитра Клеймана. Знаменитість неодноразово скаржилася, що той абсолютно не приділяє уваги їх спільній дитині, не кажучи вже про фінансову участь у вихованні.

Фото зі сторінки Вікторії Дайнеко
Фото зі сторінки Вікторії Дайнеко

Ймовірно, останньою краплею терпіння артистки стало те, що в листопаді чоловік став батьком вдруге — у барабанщика народився син. Клейман, який і раніше не допомагав Вікторії, тепер вже точно цього робити не збирається. Зірка вирішила з цим не мириться і подала позов.

"У своїй позовній заяві Дайнеко вимагає стягнути з Дмитра аліменти, а також офіційно визначити місце проживання дочки", — прокоментували в прес-службі Хамовницького районного суду Москви.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Фото зі сторінки Вікторії Дайнеко
Фото зі сторінки Вікторії Дайнеко

Варто відзначити, що бесіда між представниками сторін призначена на 10 лютого. За законом екс-чоловік повинен перераховувати на утримання дочки чверть від усіх своїх доходів.

Після розлучення Клейман зміг створити нову сім'ю, проте Вікторія поки самотня. Нещодавно вона зізналася, що знайти нове кохання не може через відсутність вільного часу.

Нагадавши, учасницю "Фабрики зірок" Вікторію Дайнеко шантажував чоловік: погрожував продати знімки дочки. Навіть зараз колишнє подружжя продовжує невтішно відгукуватися один про одного

Раніше Знай повідомляв, Вікторія Дайнеко випадково показала тату в пікантному місці і заінтригувала: "можна вище підняти?"

Також Знай писав, Даша Астаф'єва дала головну пораду всім "Холостячкам" - Мішина і Огневич допустили фатальну помилку: "ніколи не терпіть..."