Даша Квіткова - здається, єдина дівчина, яка використовувала романтичне шоу "Холостяк" на всі 100%, вигравши в дев'ятому сезоні і продовживши любовні стосунки з Микитою Добриніним.

Вони разом вже кілька років і в 2021 році у них народився синочок, якому новоспечені батьки дуже раді. Тим більше, що минув час і вони знайшли можливість відпочити без малюка, на Сейшельських островах.

Даша Квіткова, фото: Instagram
Даша Квіткова, фото: Instagram

Коли Даша заявила про це, вона попередила, що згодом на її сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,7 мільйона чоловік, буде з'являтися багато публікацій з відпочинку. Поки тільки дві, але дуже гарячі і демонструють повернення квіткової до форми.

"Ocean mood🌊", - пише Даша Квіткова під кількома фотографіями.

Фото зі сторінки Даші Квіткової
Фото зі сторінки Даші Квіткової

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Красуня постала в бежевій сукні, оголюючи худенькі ніжки, злегка його піднявши. Другий знімок зроблений в чорно-білих тонах. Молода матуся лежить на пляжі, перед хвилею і "грається" з піском, зберігши на обличчі спокій і серйозність

"Вау!🔥 ", "Прекрасні фото!", "Ох, які гарні фото🔥", "Заворожує... естетика, легкість, магнетизм🔥", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Даша Квіткова знову вагітна? Микита Добринін заінтригував багатозначним натяком: "Життя це диво"

Як повідомляв "Знай.ua", Микита Добринін похвалився парубочим без Даші квіткової, Леся Нікітюк засудила: "за це тебе ненавидять"

Знай.ua писав, переможниця "Холостяка" Даша Квіткова показала, як виріс синулька від Микити Добриніна: "Великий котик"