Несподівано стали відомі подробиці справи про загибель Ігоря Талькова. Виявилося, що обвинуваченим у вбивстві культового співака офіційно названий його продюсер Валерій Шляфман.

Напередодні Петроградський районний суд Санкт-Петербурга розглянув клопотання слідства про обрання запобіжного заходу у вигляді взяття під варту відносно Валерія Шляфмана. Відзначимо, що крім звинувачення у вбивстві Шляфману інкримінують замах на Ігоря Малахова. Звинувачення Шляфману пред'явили заочно 14 жовтня 2021 року, передає "Соѕмо".

Ігор Тальков
Ігор Тальков

За інформацією слідства, в той фатальний день, 6 жовтня 1991 року, в Палаці спорту "Ювілейний" Малахов спровокував конфлікт з Валерієм. Причиною став порядок виходу на сцену Талькова і Азізи, інтереси якої і представляв Малахов. Відомо, що він був озброєний револьвером "Наган" калібру 7.62 мм з бойовими патронами.

"В ході конфлікту Тальков і його охоронці застосували до Малахова фізичну силу, повалили його на підлогу, а Шляфман вирвав з рук Малахова револьвер і, маючи умисел на вбивство останнього, вистрілив у нього, але заподіяв поранення руки і грудей з єдиним рановим каналом Талькову. Тальков помер на місці події, а Малахов покинув Палац спорту", — розповіли в об'єднаній прес-службі судів Санкт-Петербурга.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Валерій Шляфман втік від правосуддя, Кадр з відео
Валерій Шляфман втік від правосуддя, Кадр з відео

Продюсер артиста намагався перешкодити слідству, він сховав револьвер в бачку унітазу в гримерці Талькова. При цьому заявив, що постріл зробив Малахов і схиляв свідків до дачі аналогічних показань. Провину Шляфмана підтвердив ряд експертиз і слідчих експериментів.

Згідно з інформацією на сайті посольства РФ в Ізраїлі, зараз діє Меморандум про співпрацю між Генпрокуратурою Росії і Мін'юстом Ізраїлю, тому видача Шляфмана цілком реальна.

" Ось це мій директор – Валерій Михайлович Шляфман. До речі, мій друг. Дуже хороший", - сказав Ігор Тальков в день смерті.

Зараз вдова співака Тетяна вивчає рішення суду. Її адвокат заявила, що сім'я рада цьому рішенню.

"Пройшло вже 30 років, тому для даної справи заочний арешт — це неординарний випадок, але він очікуваний, тому що всі докази провини Шляфмана є, — розповіла адвокат сім'ї Талькова Ніна Аверіна.

Нагадавши, могутніше духу Началової: могила Талькова перетворилася на Мекку, сотні людей мчать за зціленням. На могилі Ігоря Талькова зцілюються недуги

Раніше Знай писав, у США помер син першого секретаря СРСР Хрущова. Син радянського генсека відійшов у вічність з "території ворога"

Також Знай повідомляв, унікальні архівні фото легенд СРСР-якими були Юрій Нікулін, Ігор Тальков і Юрій Гагарін в молодості. Рідкісні зіркові фото легенд СРСР