Злата Огнєвіч постала перед шанувальниками в нижній білизні. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Злата Огнєвіч - одна з найбільш популярних українських співачок. Про популярність дівчини говорять соцмережі співачки, зокрема на її офіційну соцмережу Instagram підписано 322 тисячі осіб.Іноді вона спілкується з ними у форматі сторіз.

Як відомо, українська знаменитість поїхала на різдвяні канікули в Занзібар Танзанію. Дівчина регулярно публікує фото звідти і ділиться враженнями. Однак наприкінці січня Злата Огнєвіч приїхала в Україну і повідомила про це шанувальникам. Своє повідомлення про приїзд вона забезпечила двома фотографіями в нижній білизні, ажурних панчохах.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Повернулася. Добрих снів, всім ласкавим котикам 😘", - повідомила вона своїм фоловерам.

Українці почали активно коментувати фотографії та привітання співачки.

"Я ваш фанат назавжди😍😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️"; "Златочка, не балуйся"; " неймовірна красуня дуже красиві чорні довгі кучеряве волосся круто крута брюнетка дуже красиві червоні пухкі губи просто неймовірно красива ❤️🙌 🔥", - повідомляють вони.

Також Знай писав, на "Танці з зірками" згадали про "скарби" Влада Ями і Юрія Горбунова: багатші Білла Гейтса. У понеділок, 22 числа, чого багато хто не знає, святкується День синів, з чим представники проекту і вирішили привітати українців.