Доанадский поп-R&B-співак, автор і виконавець пісня 27-річний Джастін Бібер потрапив у центр уваги. Артиста помітили на вулиці в гордій самоті і з дуже поганим настроєм.

Відповідний пост оприлюднили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"Джастін Бібер щось виглядає зовсім невеселим і в черговий раз з'являється без Хейлі Пару вже давно не бачили разом #джастінбібер #хейлібібер", - підписали публікацію в соціальній мережі.

Потрібно помітити, що останнім часом ходить багато неприємних чуток про те, що популярний артист все рідше перебувати зі своєю дружиною поруч. Фанати Джастіна нагадали про те, що молода зірка часто перебувати в депресії, що може говорити про несприятливу обстановку в сім'ї.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Джастін Бібер, фото з instagram
Джастін Бібер, фото з instagram

Багатотисячна аудиторія, яка побачила дану публікацію, не змусила себе довго чекати і почала коментувати фотографію співака.

Хейлі Бібер
Хейлі Бібер

"Відчепіться від нього, він теж має право не посміхатися завжди, Хейлі на зйомках. Досить марити", "мене чекає", "вже і вийти одному не можна", "а він повинен 24/7 посміхатися??", "Сподіваюся Хейлі зійдеться зі своїм колишнім, краще виглядали", "так ясна річ вічно в якомусь депресняку, хто таке витримає, Хейлі рано чи пізно все одно втече від нього, це ж нестерпно", "найголовніше – стильний", "навіщо ці нагнітання?", "Депресія, втрата піку популярності, вичавили всі соки коли був підлітком, пережити героїнову залежність, звичайно йому хреново хлопців. Не здивуюся якщо далі триває наркоманія", - залишають відгуки користувачі соцмережі.

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що дружина Джастіна Бібера обтягнула нижче пояса.