Оля Полякова розповіла, які випробування пережив новий виконавець, який раптово став зіркою на музичному шоу "Голос країни"

Про те, що цієї неділі, 23-го січня, на прем'єрі 12-го сезону "Голоси країни", виступив "кіборг" Ярослав Гав'янець, який свого часу не тільки захищав Донецький аеропорт, а й побував у полоні у російських окупантів, на своїй сторінці в Instagram, в розділі "Історія", розповіла Оля Полякова, виділивши особливі моменти непростої долі патріота.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Зокрема, Ярослав Гавянець брав участь у напруженій обороні Донецького аеропорту, і після тривалих боїв опинився в полоні у проросійських терористів, при цьому, якби не конфлікт на Донбасі, хлопець би вже точно не взяв у руки зброю, а здійснив дитячу мрію про велику сцену, оскільки успішно закінчив факультет драматичного театру і кіно.

Варто окремо підкреслити - Оля Полякова щиро захопилася силою волі "кіборга", особливо, якщо згадати те, як Ярослава змогли визволити з полону: спецслужби самопроголошеної "ДНР" побачили відео, на якому батько молодої людини звернувся до терористів, і все ж пішли на зустріч, але тільки якщо звільнення знімуть журналісти українських телеканалів.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Публікація Олі Полякової. Фото: скріншот instagram.com/polyakovamusic
Публікація Олі Полякової. Фото: скріншот instagram.com/polyakovamusic

Можна тільки порадіти: Ярослав втілив свій задум в життя, виконавши хіт від групи "СКАЙ" - "Тебе це може вбити" на "сліпому прослуховуванні". Оцінивши високий рівень майстерності "кіборга", Оля Полякова, природно, побажала побачити чоловіка у своїй команді, надавши йому реальний шанс у боротьбі за місце на великій сцені.

До слова, до цього на "Знай" писали про те, як можна істотно скоротити витрати на оплату квитанцій за постачання електроенергією.

Також раніше ми інформували про те, що, які області нашої країни потрапили в "червону" зону епідемічної небезпеки, починаючи з 24-го січня.

А до цього наш портал повідомляли про те, яке чимале релігійне свято випало на цей понеділок, 24-е січня.